Indien – Bo i homestay uppe i Samthar Valley

Uppe på svala 1 400 meters höjd i Samthar Valley (West Bengal) i nordöstra Indien finner du organisationen ”Project Awake and Shine”, som arbetar för att den lokala befolkningen skall hitta inkomster bland annat genom ekoturism. Och till exempel finns flera möjligheter till Village homestays och priset ligger från 2 500 indiska Rupie (ca 325 kronor) för dubbelrum där helpension (frukost, lunch och middag) ingår i priset. Det är även möjligt att ge sig ut på guidade turer i området och även ta del av det dagliga livet bland lokalbefolkningen:
www.awakeandshine.org/village-home-stays.php

 
[google-map-sc zoom=”7″]

 
De 25 senaste restipsen om Indien på jordenrunt.nu:

Fler Restips från hela Asien på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *