Indien – Bo i homestay uppe i Samthar ValleyLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Uppe på svala 1 400 meters höjd i Samthar Valley (West Bengal) i nordöstra Indien finner du organisationen ”Project Awake and Shine”, som arbetar för att den lokala befolkningen skall hitta inkomster bland annat genom ekoturism. Och till exempel finns flera möjligheter till Village homestays och priset ligger från 2 500 indiska Rupie (ca 325 kronor) för dubbelrum där helpension (frukost, lunch och middag) ingår i priset. Det är även möjligt att ge sig ut på guidade turer i området och även ta del av det dagliga livet bland lokalbefolkningen:
www.awakeandshine.org/village-home-stays.php

 

 
De 25 senaste restipsen om Indien på jordenrunt.nu:

Fler Restips från hela Asien på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *