Vietnam – Upptäck nationalparken Cat TienLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

vietnam-cat-tien-np

En riktigt stor och spännande nationalpark i Vietnam är Cat Tien National Park och där kan du njuta av ett rikt djurliv, många fåglar och en hel mängd vattendjur. För besökare finns bland annat ett 20-tal trekkingleder genom skog och djungel och dessa är indelade efter svårighetsgrad (längden varierar och är allt från ett par kilometer upp till två mil). Nationalparken är belägen i södra Vietnam i de tre provinserna Dong Nai, Lam Dong och Binh Phuoc. Du kan ta dig dit med buss från Mien Dong Bus Station i Ho Chi Minh City (du köper biljett till ”South Cat Tien” i biljettlucka 5) och resan är på cirka 16 mil.

Mer fakta om Cat Tien National Park på följande sidor:
www.vietnamtourism.com/en/index.php/news/items/6573
www.vietnamtourism.com/en/index.php/tourism/items/1343
namcattien.vn/content/temp1/lang.php?lang=3

Ytterligare bra info om Cat Tien National Park:
www.namcattien.org

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *