Fakta om jordenrunt.nuLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

 

Resesajten jordenrunt.nu är den naturliga startplatsen för att planera resor. Spelar ingen roll om det gäller weekendresa, långresa med familjen eller att luffa med ryggsäck. Här finns tusentals restips som inspirerar till att upptäcka vår underbara värld!

Dagligen lägger jag upp nya och spännade restips, regelbundet skickar jag ut nyhetsbrevet och då och då gör jag även en podcast om resor.

Varmt välkommen att bli inspirerad att resa!

 
Jordenrunt.nu – Anno 1997

Jorden Runt (resesajten jordenrunt.nu) har funnits på nätet sedan 1997 och nyhetsbrevet började skickas ut i början av 2000-talet. När det gäller vår podcast (respodd) startade jag den våren 2015. Fakta om att annonsera på jordenrunt.nu

 
Fakta om Robert ”jordenrunt” Karlsson

robertk-bild-stor

Jag som gör Jorden Runt heter Robert Karlsson
(projektledare, redaktör & ansvarig utgivare) res@jordenrunt.nu

Jag har planerat och genomfört långresor ut i världen sedan 1988 och älskar att ge mig ut på upptäcktsfärder. Mina resor har tagit mig till ungefär 60-talet länder i världen och säkerligen fler än 300 spännande städer (varav exempelvis över 20 huvudstäder i Europa).

Jag är utbildad journalist och har bland annat skrivit för Aftonbladet Resa och DN Resor. Har även en dokumentär filmutbildning (feb-dec 2013) och en radioreportage och podcast utbildning (jan-maj 2015).

Har haft en hel del uppdrag inom resebranschen, till exempel för Kilroy travels, minTur.se, Vildmarksmässan och Travel Heroes. Dessutom arrangerat min egna resmässa i Stockholm mellan åren 2006-2008 (50-talet utställare och ca 5 000 besökare).

Mer fakta om mig (mina utbildningar, jobb och dylikt): www.robertkmedia.se

 
Copyright ©

Alla bilder, skrivet material och podcastens ljudfiler är skyddat av lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering är förbjuden utan tillåtelse från redaktionen.

Jorden Runt ansvarar inte för åsikter och innehåll i läsartips, insändare, läsarnas berättelser eller artiklar skrivna av någon annan än redaktören.

 
Tack till alla som hjälpt till

Jag vill passa på att tacka alla som hjälpt mig med Jorden Runt genom åren.

Speciellt ett stort tack till TidskriftsVerkstaden och alla personer som håller till där, vidare till alla de resenärer som skrivit reseberättelser och skickat restips och till familj/vänner och alla människor jag mött på mina resor.

Tusen Miljoners Tack, tack, tack, tack…
 

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)