Fakta om jordenrunt.nu

Resesajten jordenrunt.nu är den naturliga startplatsen för reseplanering. Spelar ingen roll om det gäller weekendresa, långresa med familjen eller att luffa med ryggsäck. Här finns tusentals inspirerande restips från hela vår underbara värld!

Jag heter Robert Karlsson och 1997 hade min sajt jordenrunt.nu premiär. Tanken var att bjuda på inspirerande restips som förhoppningsvis skulle göra andra resenärers resor ännu lite bättre och roligare.

Nu har jordenrunt.nu tusentals restips och jag hoppas att du blir inspirerad.

Du får gärna hjälpa till genom att skicka ett restips: res@jordenrunt.nu

(ps. jag har tyvärr ingen budget att köpa in material!)

Robert Karlsson – vem är jag?

lombok_rinjani5

Jag har planerat och genomfört långresor sedan 1988 och älskar att ge mig ut på upptäcktsfärder runt om i världen. Mina resor har tagit mig till 60-talet länder och vissa har fått flera besök, som exempelvis Indonesien där jag varit fler än 15 gånger.

Skulle tippa att jag säkerligen besökt fler än 300 spännande städer (varav exempelvis över 20 huvudstäder i Europa). Sammanlagt måste jag ha spenderat en 7-8 år på resande fot (en liten gissning om jag snabbt räknar ihop alla mina resor).

Är journalist och kommunikatör (min Linkedin profil här). Haft mängder av uppdrag och inom just reseområdet har jag bland annat arrangerat en resmässa i Stockholm (2006-2008), plus hjälpt exempelvis Aftonbladet resa, DN Resor, Travel Heroes, Kilroy och MinTur.

Varmt välkommen att bli inspirerad att resa!

Copyright ©

Alla bilder, skrivet material och podcastens ljudfiler är skyddat av lagen om upphovsrätt. Eftertryck eller annan kopiering är förbjuden utan tillåtelse från redaktionen.

Jorden Runt ansvarar inte för åsikter och innehåll i läsartips, insändare, läsarnas berättelser eller artiklar skrivna av någon annan än redaktören.

 
Tack till alla som hjälpt till

Jag vill passa på att tacka alla som hjälpt mig med Jorden Runt genom åren.

Speciellt ett stort tack till TidskriftsVerkstaden (som tyvärr inte finns kvar nu) och alla personer som höll till där (det var i Tidskriftsverkstadens lokaler jag 1997 kunde starta upp jordenrunt.nu).

Även tack till alla de resenärer som skrivit reseberättelser och skickat restips och till familj/vänner och alla människor jag mött på mina resor.

Tusen Miljoners Tack, tack, tack, tack…

/Robert