Tips på Reseföretag

Lista med resebyråer och reseföretag som kan hjälpa dig ut i världen. Du hittar till exempel flygresor, volontärresor, jordenruntbiljetter, rundresor, reseförsäkring, Transsibiriska, vaccinering, boende, trekking- och vandringsresor, seglingsresor, guideböcker, resetidningar och mycket mer.

jr-reseforetag-mellanrum

https://safariresor.se/

Vårt mål är att erbjuda er den safariresa som ni alltid har drömt om! Safariresor.se arrangerar safari till Kenya, Tanzania, Uganda, Namibia, Botswana & Sydafrika. Våra afrikaresor är väl genomtänkta in i minsta detalj.


https://kinalotsen.se/

Med vår passion, kreativitet och stora kunskap kan du lita på att du får en mångfacetterad bild av Kina på din resa. Vi sätter resenären i centrum! Vi samarbetar med mindre arrangörer i Kina, både för att undvika krav från de stora statliga jättarna och för att kunna sprida inkomster till småföretag och familjeföretag.


https://avifauna.se/

AviFauna Naturresor har visat fåglar och natur för nöjda kunder i över 35 år. I 73 länder har vi skådat 8 100 fågelarter och 960 däggdjursarter genom åren. Och det bästa av allt: fåglarna är i centrum för resan, både för dina upplevelser och i vårt fortsatta samarbete med BirdLife Sverige som mottagare av fågelskyddspengar.


http://www.emeraldtravels.com/

Skräddarsydda resor till några av världens i särklass vackraste resmål; Seychellerna, Maldiverna och Mauritius. Full flexibilitet i utformandet av din resa, personlig service samt marknadens förmånligaste priser.


https://indigotravel.se/

Volontärresor till Asien – som passar dig som vill bidra till en lite bättre värld och samtidigt uppleva massor under en spännande resa. Vid bokning av volontärresa går en del av resans pris direkt till vår fond ”I Mina Skor”, som stöttar barn från fattiga förhållanden i Thailand.


https://afro-caribbean.se/

Vandra barfota på en strand i Karibien eller safari i någon av Afrikas alla nationalparker. Sedan mitten av 90-talet har vi anordnat resor till Afrika, Indiska Oceanen, Västindien & Centralamerika. Vi strävar efter att främja en småskalig turism som gynnar den lokala ekonomin.


http://www.kulturresa.se/

Mimosa kulturresa anordnar personliga resor till kulturellt intressanta platser, platser som många gånger ligger ”vid sidan om allfarvägen”. Mimosa försöker hitta platser och människor som kan förmedla annorlunda upplevelser än det massturismen kan erbjuda.


https://www.inspiredjourneys.se/

Inspired Journeys arrangerar ”Må bra resor” med både inre och yttre upplevelser och med inriktning mot t ex personlig utveckling, yoga, meditation, massage och ayurveda. Vi tar dig till unika, säregna, betydelsefulla, ibland gåtfulla och annorlunda platser.


https://singelresor.org/

Singelresor erbjuder upplevelseresor för singelresenärer. Det behövs inget medlemskap för att resa med Singelresor och det förekommer inte heller några matchningsförsök på våra resor. Alla resenärer, oavsett ålder, kön, läggning eller etnisk bakgrund är välkomna att resa med Singelresor.


https://pathfindertravels.se/

Idén om Pathfinder Travels grundar sig i vår egen passion för resandet och aktiviteter i bergen, en utgångspunkt vi fortfarande håller fast vid när vi skapar våra resor. Vår passion är Vandringsresor – Ski touring – Mountainbike.


https://www.nalinitours.com/

Safari i Tanzania där ni bor på noga utvalda boenden med bra läge och härlig atmosfär och kan välja mellan budget, standard och lyx. Kombinera Safari med Zanzibar, en sagolik ö i Indiska oceanen med tropisk grönska, turkosgrönt varmt hav, vajande kokospalmer och med en vänlig befolkning.


https://www.qtravel.se/

Om du söker en skiddestination utan liftköer och som erbjuder fantastisk skidåkning, strålande sol, underbar mat till bra priser ska du boka din resa till Andorra i dag. Och till väster av Andorra finner du skidsystemet Baqueira-Beret med 165 km pist i storslagen natur.


https://www.kilroy.se/

Vi på Kilroy älskar att utforska världen. Vi finns till för att hjälpa dig att uppfylla dina drömmar om att resa, studera eller praktisera utomlands. Våra erfarna reseexperter hjälper dig att skräddarsy din resa utefter din budget och dina önskemål om aktiviteter.


https://www.travelmarket.se/billiga-flygbiljetter.cfm

Sök och jämför flygpriser från fler än 1 000 webbsidor och hitta de bästa och billigaste flygbiljetterna i en enda sökning.


https://www.skonasydafrika.se/

Har du precis som många andra fått upp ögonen för det vackra landet Sydafrika och vill planera en resa, men vet inte vart ni ska börja? Låt oss hjälpa er att planera en resa utefter era önskemål och budget, så att ni kan njuta utan orosmoln.


https://www.ostresor.se/

Med en passion för resor och personlig erfarenhet från alla resmål, skapar vi resor med fantastiska upplevelser och oförglömliga minnen. Prisvärda, säkra och bekymmersfria resor. Bland våra resmål hittar ni St Petersburg, Moskva, Tjernobyl, Transsibiriska järnvägen.


https://www.iventustravel.se/

Skräddarsyr resor för både grupper och individuella resenärer. Stort utbud resor till Ryssland, Transsibiriska järnvägen, Mongoliet och Centralasien. Även Syd- och Centralamerika, Karibien, Centraleuropa och Asien. Drivs av nyfikenhet och ett stort intresse för andra kulturer och söker ständigt efter nya spännande resmål.


https://www.africantours.se/

Vi koncentrerar oss på Sydafrika med närliggande länder som bland annat Botswana, Namibia, Mocambique, Zambia, Zimbabwe inklusive Kenya och Tanzania i östra Afrika.


https://www.granslosaresor.se/

När du reser med Gränslösa Resor står människan i centrum. Med kunnig, svensktalande guide och i god gemenskap får du uppleva det bästa av natur och kultur. Framförallt får du nära möten med människor, genuina möten som berör, ger glädje och nya perspektiv.


https://www.inshapetravel.se/

InShape Travel är en familjeägd svensk resebyrå, specialiserad på yogaresor och wellnessresor över hela världen.


http://www.aventyrsresor.se/

Vi har arrangerat resor till spännande platser på jordens alla kontinenter i över trettio års tid. Världen har förändrats och vi med den, men kärnan i våra resor är fortfarande den samma; Stora upplevelser i små grupper!


https://www.australienresor.se/

Australienresor är en av Sveriges största specialister på resor till Australien och Nya Zeeland. Hos oss får du personlig service, bred kompetens, konkurrenskraftiga priser och tryggheten genom att beställa resan på ett ställe.


https://www.evertrek.se/

Vandringsresor och cykelresor på egen hand. Besök charmiga byar, små familjeägda hotell, vingårdar, kuststräckor och alptoppar. Vi bokar boenden och transporterar ditt bagage. Du får detaljerade kartor och vägbeskrivningar att följa.


https://www.hippotours.se/

Paradiset på jorden är på ryggen av en häst! Upptäck världen på ett helt nytt sätt – ta en ridresa med Hippo Tours. Vi erbjuder hästresor över hela världen.


https://www.cyclingsweden.se/

Hos oss hittar du cykelresor där du kan cykla på egen hand och uppleva nya platser i en takt som passar dig.


https://www.theadventurecrowd.se/

Äventyrsresor i grupp till Asien och som researrangör av äventyrsresor och aktiva upplevelser i Asien, har vi ett ansvar att förmedla resor och upplevelser som har en så liten påverkan på miljön och klimatet som möjligt. Vi har också ett ansvar att se till att de som jobbar med våra resenärer har bra arbetsvillkor och rättigheter på sina respektive arbetsplatser.


https://www.volontarresor.se/

Förutom volontärarbete innehåller våra resor alltid nöjen, utbildning, kultur och mycket annat. Och det går dessutom alltid att lägga till extra aktiviteter såsom bergsbestigning, dykning, safari, surfing, språkkurser, fotografering och mycket annat spännande.


https://peruspecialisten.se/

ALEXITO Peruspecialisten har sedan 1982 specialiserar sig på personligt arrangerade kvalitetsresor till Peru & Latinamerika. Välplanerade gruppresor med fylligt innehåll, bekvämt boende och transporter och givetvis mycket initierad reseledning och guidning.


https://www.naturresor.com/

Foto-, upplevelse- och äventyrsresor till Afrika, Asien, Arktis, Antarktis och Sydamerika. Med oss kan du fotografera jordens stora kattdjur. Uppleva naturen och djurlivet i Kenya, Galapagos eller på Svalbards största ö; Spetsbergen. Förverkliga din drömresa och följ med på en fotoresa med oss.


https://www.lasochres.se/

Läs & Res arrangerar resor i Europa, Afrika, Asien och Latinamerika. Lärorika resor som skapar intresse för omvärlden och möjliggöra möten på lika villkor som överbrygger kulturella skillnader.


https://www.gouda-rf.se/

Trygghet för hela familjen på resan. Reseförsäkring för familj, vuxen, ungdom upp till 34 år eller senior från 70 år. Välj som komplement till hemförsäkringen eller som full försäkring. 

  

 

jr-reseforetag-mellanrum

 

 

adlibris-96-96   Sveriges Billigaste Guideböcker

Planera resan med hjälp av en E-guidebok eller en vanlig guidebok. Här kan du beställa online och ladda hem E-guidebok direkt eller få vanlig guidebok med post (gratis frakt). Dessutom får jordenrunt en liten slant vid beställning (så att vi kan överleva). Guideböcker från exempelvis Lonely Planet, Första Klass Pocketguide, Berlitz, Fyris:

Ekoturism Resa med Barn Asien Australien + Nya Zeeland
Europa London Nordamerika Latinamerika
Söderhavet Afrika Barcelona New York
Rom Southeast Asia Transsibiriska Karibien
Hitta alla Lonely Planets alla guideböcker här

  

MediService_avatar-96x96   MediService Läkarmottagning Vaccinationer

Rådgivning inför utlandsresor och resevaccinering. Lägst vaccinpriserna i Stockholms län! Drop-in mottagning måndag till fredag. Välkommen:
www.mediservice.se/vaccination

 
jr-reseforetag-mellanrum


Tidningskungen – hitta billiga prenumerationer på inspirerande restidningar!

jr-reseforetag-mellanrum