Malaysia – Sol, bad, dyk eller trekking på TiomanLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Tioman är en ö Sydkinesiska sjön som hör till Malaysia och ligger cirka fem mil utanför landets östra kust (delstaten Pahang). Sol och bad är troligen det som sysselsätter flest besökare och tack vare bland annat god sikt under ytan, lockar även undervattensvärlden kring ön till dykning och snorkling.

Även ovan ytan finns äventur för dig som tröttnar på bad och dyk. Denna ganska stora ö, 38 kilometer lång och som bredast 19 kilometer, bjuder på regnskog och vattenfall. den äventyrlige kan ta sig an riktigt utmanande klippklättring på Dragons Horns. Eller bara ta en lite lugnare vandring genom djungeln och upptäcka öns inre.

www.pahangtourism.org.my/index.php/destinations/islands-beaches/tioman
www.tourism.gov.my/en/Master/Web-Page/Places/
States-of-Malaysia/Pahang/Tioman-Island-Pahang

 
Fler restips om Malaysia på jordenrunt.nu:

Fler spännande restips om Sydostasien:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *