Singapore – Gratis på Flygvapnets museumLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

singapore-air-force-museum

Republic of Singapore Air Force Museum har gratis inträde och är öppet tisdag till söndag klockan 8:30-17. De har stora utställningsytor både inom- och utomhus och här kan du således se många både nyare och äldre plan och helikoptrar, till exempel Cessna 172K, BAC 167 Strikemaster, T-33 Shooting Star trainers, Hawker Hunter, SF-260 SIAI Marchetti, UH-1B Helicopter och A4-S Skyhawk:
www.mindef.gov.sg/web/portal/rsaf/about-the-rsaf/air-force-museum

Du tar dig till detta museum – RSAF Museum på 400 Airport road (se blå pin på kartan) – exempelvis med SBS buss nr 90 eller 94 (94:an går ej söndagar): www.sbstransit.com.sg/transport/trpt_overview.aspx

 
Planera ett besök i Singapore: www.visitsingapore.com/en

Jordenrunt.nu har såklart fler restips från Sydostasien:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *