Vietnam – Ät på restaurang och stöd gatubarnLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Organisationen KOTO i Vietnam hjälper unga vietnameser som har det tufft i livet (framförallt gatubarn). Var sjätte månad får får nämligen 25-30 gatubarn möjligheten till ett nytt liv, då de blir antagna till en 24 månaders utbildning hos KOTO.
   De nya rekryterna får en ordentlig läkarkontroll, blir vaccinerade, får flytta in i en sovsal och dagliga måltider. De får utbildning, bland annat in engelska och matlagning. Och sedan får de praktisera sina kunskaper inom språk och matlagning på organisationens restauranger i Hanoi och Saigon.

Som resenär och besökare i Vietnam kan du stödja detta projekt genom att äta på restaurangerna. Då bidrar du till att rädda barn från gatan, i och med att vinsten från restaurangerna återinvesteras i deras verksamhet.

Restaurangen KOTO i Hanoi ligger på 59 Van Mieu Street (blå pin på kartan):
www.koto.com.au/about-koto/koto-enterprise/koto-hanoi-restaurant

I Saigon finner du KOTOs restaurang på 151A Hai Ba Trung Street (röd pin på kartan):
www.koto.com.au/about-koto/koto-enterprise/koto-saigon-restaurant

 
Fler restips om Vietnam på jordenrunt.nu:

Fler restips om Sydostasien på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *