Svarta listan i Singapore

singapore-varning-butiker

Om du tänker ge dig ut och shoppa exempelvis elektronik vid ett besök i Singapore, så finns där en del butiker man skall se upp med. Consumers Association of Singapore lägger regelbundet – på sin sajt – upp varningar för butiker som fått många klagomål (4-7 klagomål under de senaste tre månaderna). Och dessa butiker bör du helt klart undvika: www.case.org.sg/consumer_alerts.html

Om du skall ut på en shoppingtur i Singapore, jämför bland annat priser hos flera olika butiker. Och som alltid vid shopping på resor, om en butik är mycket, mycket, mycket billigare än de andra, gäller det ofta att se upp.

Consumers Association of Singapore har även avdelning med tips för den som skall shoppa i Singapore:
www.case.org.sg/general_advice.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *