Svarta listan i SingaporeLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

singapore-varning-butiker

Om du tänker ge dig ut och shoppa exempelvis elektronik vid ett besök i Singapore, så finns där en del butiker man skall se upp med. Consumers Association of Singapore lägger regelbundet – på sin sajt – upp varningar för butiker som fått många klagomål (4-7 klagomål under de senaste tre månaderna). Och dessa butiker bör du helt klart undvika: www.case.org.sg/consumer_alerts.html

Om du skall ut på en shoppingtur i Singapore, jämför bland annat priser hos flera olika butiker. Och som alltid vid shopping på resor, om en butik är mycket, mycket, mycket billigare än de andra, gäller det ofta att se upp.

Consumers Association of Singapore har även avdelning med tips för den som skall shoppa i Singapore:
www.case.org.sg/general_advice.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *