Malaysia – Festa på färska jordgubbarLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du är sugen på jordgubbar när du är i Malaysia, så kan du ganska enkelt ta dig upp till landets jordgubbsområde. Närmare bestämt till Cameron Highlands i centrala Malaysia (delstaten Pahang), där det finns ett flertal jordgubbsodlingar (speciellt i området Brinchang). Cameron Highlands är cirka 1 500 meter över havet och mycket svalare än nere vid kusten (ned mot 10-15 grader ibland). Så ta dig dit upp för en munfull friska jordgubbar, annan frukt och lite svalka:
blog.tourism.gov.my/malaysian-strawberries-2
www.pahangtourism.org.my/index.php/destinations/highlands/cameron-highlands
www.tourism.gov.my/en/Master/Web-Page/Places/
Nature-n-Adventure/Cameron-Highlands-Pahang

www.pahangtourism.com.my

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)