Sydkorea – Gratis – Goodwill GuideLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Goodwill Guide i Sydkorea visar upp smultronställen och guidar runt besökare. De hjälp även till med reseplanering för resa runt i Korea och städer. Organisationen Goodwill Guide har över 680 volontärer (lokalbefolkning) runt om i landet som gratis ställer upp och guidar runt besökare i sina hemstäder. Ingen kostnad alltså, men om ni exempelvis besöker ett museum med inträde eller tar någon lokaltransport som kostar pengar, då står du för betalningen för din guide. Anmälan obligatorisk i förväg (minst tio dagar före). Mer fakta och anmälning på följande sida (navigera via gråa meny-rutan till vänster):
english.visitkorea.or.kr/enu/TRV/TV_ENG_3_4_1.jsp

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\