Sydkorea – Gratis – Goodwill Guide

Goodwill Guide i Sydkorea visar upp smultronställen och guidar runt besökare. De hjälp även till med reseplanering för resa runt i Korea och städer. Organisationen Goodwill Guide har över 680 volontärer (lokalbefolkning) runt om i landet som gratis ställer upp och guidar runt besökare i sina hemstäder. Ingen kostnad alltså, men om ni exempelvis besöker ett museum med inträde eller tar någon lokaltransport som kostar pengar, då står du för betalningen för din guide. Anmälan obligatorisk i förväg (minst tio dagar före). Mer fakta och anmälning på följande sida (navigera via gråa meny-rutan till vänster):
english.visitkorea.or.kr/enu/TRV/TV_ENG_3_4_1.jsp

[google-map-sc zoom=”4″]

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email