Tiger, leopard och krokodil i Rajasthans naturLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Rajasthan i Indien finns det tio stycken reservat och nationalparker med djurliv. Bland annat tigerområdena Ranthambhore Tiger Reserve och Sariska Tiger Reserve. Även om man kan ana (med ledning av namnen) att det finns tigrar i dessa två områden, så har de även andra spännande djur. Till exempel bjuder Ranthambhore även på apor, leopard, hyena, krokodiler och björnar. Om du vill veta allt om Rajasthan skyddade naturområden (till exempel Ranthambhore och Sariska) kan du titta på sajten för skogsdepartementet i Rajasthan. Förutom att få stor inspiration, kan du även boka tigersafari:
www.rajasthanwildlife.in/wild-life

 
Jordenrunt.nu har fler spännande Restips om samma region:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *