Hjälp gatubarn i Indien

indien-ladli-volontar

I staden Jaipur i västra Indien kan du ge gatubarn en hjälpande hand hos organisationen Ladli. Här får barnen lära sig bland annat hantverk och engelska och förhoppningsvis hjälper utbildningen dem att komma bort från gatan. Du kan hjälpa till som volontär och arbetsuppgifter kan exempelvis vara att lära barnen engelska, konst eller dans. Det finns ingen direkt minimiperiod du måste stanna, utan de är glada för din hjälp oavsett hur länge du stannar. Boende ordnar du själv i staden och sedan hjälper du till hos Ladli på dagarna (vanligen vardagar klockan 10-17).
www.ladli.org/volunteer.htm

 
[google-map-sc zoom=”14″]

 
De 25 senaste restipsen om Indien på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *