Hjälp gatubarn i IndienLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

indien-ladli-volontar

I staden Jaipur i västra Indien kan du ge gatubarn en hjälpande hand hos organisationen Ladli. Här får barnen lära sig bland annat hantverk och engelska och förhoppningsvis hjälper utbildningen dem att komma bort från gatan. Du kan hjälpa till som volontär och arbetsuppgifter kan exempelvis vara att lära barnen engelska, konst eller dans. Det finns ingen direkt minimiperiod du måste stanna, utan de är glada för din hjälp oavsett hur länge du stannar. Boende ordnar du själv i staden och sedan hjälper du till hos Ladli på dagarna (vanligen vardagar klockan 10-17).
www.ladli.org/volunteer.htm

 

 
De 25 senaste restipsen om Indien på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *