Hong Kong – Teknikmuseum med gratisonsdagar

Hong Kong Science museum har 17 avdelningar som handlar om teknik, ljud, ljus, magnetism, transport, energi och dylikt. Det finns 500 utställningsobjekt, varav många är sådana där du själv kan prova dem. Det allra största föremålet i museet är en 22 meter hög energimaskin. Det är gratis inträde på onsdagar (öppet klockan 10-19). Inträdesavgift övriga dagar (torsdagar dock stängt) ligger på 20 hong kong dollar (ca 24 kronor):
hk.science.museum/en_US/web/scm/gi/ti.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *