Kina – Gratis museum i Shanghai

I storstaden Shanghai i Kina är det alltid gratis inträde på Shanghai Museum, som handlar om kinesisk konst och konsthantverk. Man har öppet alla dagar utom måndagar klockan 9-17 (sista insläpp dock klockan 16). De har även en övre gräns på maximalt 8 000 besökare per dag (varav 2 500 är besökare med bokad plats), så det kan vara värt att komma tidigt, för när gräsen är uppnådd blir det inga fler insläpp den dagen. Museet ligger på nummer 201 av gatan Ren Min Da Dao och dit kan du ta Metro (tunnelbanan) och linjerna 1, 2 och 8 till People’s Square Station. Mer information om detta museum:
www.shanghaimuseum.net/museum/frontend/en/index.action

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *