Fakta om 305 vandringsleder i SpanienLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Att vandra ut i naturen i länder man besöker är härligt och i Spanien finns många vandringsmöjligheter. För dig som vill upp i spanska bergen och vandra, kika först på sajten Topwalks.net. Den har fakta om 305 bergsleder i bland annat områdena Asturien, Kantabrien, Granada, Leon, Alicante och Valencia: www.topwalks.net/se

De har även en sida med topplistor över de bästa lederna i olika områden. Till exempel leden Refugio de Urriellu i Asturien, Vega de Liordes i Kantabrien, Juvees del Poble de Dalt i Valencia och leden Pena Prieta i Leon. Mer fakta om dessa leder – plus topp tio i flera områden:
www.topwalks.net/se/top_ten.htm

 
Fler Restips om Europa på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *