Gratis stadsbuss i NottinghamLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I staden Nottingham (England) finns Centrelink – en gratis busslinje mellan busstationen (nära tågstationen), Market Square och Victoria & Broadmarsh shopping centres. Elbussarna har avgångar var 15:e minut klockan 7-19 och det är gratis att följa med: ct4n.co.uk/sitedata/Root/file/services/centrelink%20July%2022nd%202018.pdf

Kanske är det rent av Robin Hood som ligger bakom detta. Robin är ju från Sherwoodskogen i krokarna av Nottingham och gratisbussen är kanske en gåva från honom till oss fattiga resenärer. Mer om Robin Hood, Sherwoodskogen och Nottingham:
www.robinhood.ltd.uk
www.visit-nottinghamshire.co.uk/ideas-and-inspiration/robin-hood

Planera besöket i Nottingham:
www.visit-nottinghamshire.co.uk/explore/nottingham

 

 
Fler Restips om Storbritannien på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *