Besök klassiska pubar i London

london-ale-trail

En sak du bara måste göra vid besöket i London är besöka klassiska pubar. Och för att få inspiration, kika på följande sida där Nicholson’s Pubs tipsar om olika rundturer i London. Du kan välja ett antal områden i staden och få tips på vad som finns att se i området och naturligtvis tips på gamla klassiska pubar.
 
Till exempel puben The Ship, med anor flera hundra år tillbaka i tiden. Från början hette den Talbot pub, men den brann ned till grunden i the Great Fire of London (1666). I början på 1700-talet byggdes puben upp igen på samma plats och bytte namn till The Ship.

Ett annat klassiskt val är The Old Bell Tavern, som har funnits i 300 år och är belägen i området Blackfriars:
 
Fler tips på gamla pubar i London på: www.nicholsonspubs.co.uk/aletrails/london

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Kommentarer

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *