Privata Londonträdgårdar öppna en helgLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den som vill få möjligheten att titta in i spännande privata trädgårdar i London bör besöka staden under helgen den 6-7 juni 2020. Dessa två dagar är det öppet hus (Open Garden Squares Weekend) i över 230 trädgårdar i Londons 25 stadsdelar och de allra flesta trädgårdar går normalt inte att besöka. Det kan till exempel handla om trädgårdar uppe på tak, på bakgårdar, i skolor och kanske rent av på en båt. Biljett som gäller för alla trädgårdar under två dagar kostar cirka 14-16 pund (beroende lite på när du köper biljetten). Mer info om Open Garden Squares Weekend:
www.opensquares.org

 
Fler restips om London på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *