Gratis guidade vandringar i Londons parker

I London finns många parker att besöka och organisationen Royal Parks har hand om åtta parker (som är helt gratis att besöka): Bushy Park, The Green Park, Greenwich Park, Hyde Park, Kensington Gardens, Regent’s Park, Richmond Park och St James’s Park:
www.royalparks.org.uk/parks

Regelbundet hålls gratis guidade vandringar genom parkerna och ofta är det helt gratis att följa med på parkvandringen. På följande sida hittar du vad som är på gång. Det står FREE om det är en gratis guidad vandring och PAID om det kostar att följa med (till vänster på sidan kan du ställa in ett filter för att bara visa det som är gratis): www.royalparks.org.uk/whats-on

[google-map-sc]

Planera besöket i London: www.visitlondon.com

 
Fler restips om London på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *