Gratis guidade vandringar i Londons parkerLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I London finns många parker att besöka och organisationen Royal Parks har hand om åtta parker (som är helt gratis att besöka): Bushy Park, The Green Park, Greenwich Park, Hyde Park, Kensington Gardens, Regent’s Park, Richmond Park och St James’s Park:
www.royalparks.org.uk/parks

Regelbundet hålls gratis guidade vandringar genom parkerna och ofta är det helt gratis att följa med på parkvandringen. På följande sida hittar du vad som är på gång. Det står FREE om det är en gratis guidad vandring och PAID om det kostar att följa med (till vänster på sidan kan du ställa in ett filter för att bara visa det som är gratis): www.royalparks.org.uk/whats-on

Planera besöket i London: www.visitlondon.com

 
Fler restips om London på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *