Tusenåriga ruiner i Butrint – Albanien


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:127) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1206


Lågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

butrint-albanien-fonster-fonster

Längst nere i södra Albanien hittar du vid kusten nationalparken Butrint, en fantastisk plats att besöka. Området är fyllt av tusenåriga arkeologiska lämningar av en stad som bland annat varit under både grekiskt och romersk styre. Väldigt spännande att vandra runt här (jag tyckte exempelvis att detta var mycket bättre än Acropolis i Aten, Grekland).
 

 

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *