Tusenåriga ruiner i Butrint – Albanien


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1331

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1334

butrint-albanien-fonster-fonster

Längst nere i södra Albanien hittar du vid kusten nationalparken Butrint, en fantastisk plats att besöka. Området är fyllt av tusenåriga arkeologiska lämningar av en stad som bland annat varit under både grekiskt och romersk styre. Väldigt spännande att vandra runt här (jag tyckte exempelvis att detta var mycket bättre än Acropolis i Aten, Grekland).
 

 

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *