Magisk by vid klippor i norra Grekland


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1331

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1334

kalampaka-grekland-avstand1

Uppe i norra Grekland (området Meteora på fastlandet) finns en magisk liten plats som jag lovar kommer att bli ett minne för livet om du gör ett besök. Byn Kalampaka klättrar upp mot foten av lodräta klippor som skjuter rakt upp i skyn och denna syn är något att vallfärda till.

 

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *