Magisk by vid klippor i norra Grekland


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:127) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1206


Lågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

kalampaka-grekland-avstand1

Uppe i norra Grekland (området Meteora på fastlandet) finns en magisk liten plats som jag lovar kommer att bli ett minne för livet om du gör ett besök. Byn Kalampaka klättrar upp mot foten av lodräta klippor som skjuter rakt upp i skyn och denna syn är något att vallfärda till.

 

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *