Frankrike – Nantes Greeter – Gratis Guide

Nantes Greeter är en volontärorganisation med lokalinvånare som gärna visar upp sina smultronställen i staden Nantes med omnejd. Besökare som vill träffa en ”Nantes Greeter”, bokar – minst en vecka i förväg – genom att fylla i ett formulär och berätta om sina intressen. Sedan ”syr” de ihop en spännande upptäcktsfärd genom staden (baserat på dina intressen). Denna service är helt gratis. Vanligen tar rundturen minst två timmar och det är som sagt helt gratis att följa med. Volontärguiderna kan ordna rundturer för en person (måste vara över 18 år), familjer eller grupper på max sex personer:
www.greeters-nantes.com/index_anglais.htm

[google-map-sc zoom=”6″]

 
Planera besöket i Nantes:
en.nantes.fr/home/exploring-nantes.html
www.nantes-tourisme.com/en

 
Fler Restips om Europa på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *