Frankrike – Nantes Greeter – Gratis GuideLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Nantes Greeter är en volontärorganisation med lokalinvånare som gärna visar upp sina smultronställen i staden Nantes med omnejd. Besökare som vill träffa en ”Nantes Greeter”, bokar – minst en vecka i förväg – genom att fylla i ett formulär och berätta om sina intressen. Sedan ”syr” de ihop en spännande upptäcktsfärd genom staden (baserat på dina intressen). Denna service är helt gratis. Vanligen tar rundturen minst två timmar och det är som sagt helt gratis att följa med. Volontärguiderna kan ordna rundturer för en person (måste vara över 18 år), familjer eller grupper på max sex personer:
www.greeters-nantes.com/index_anglais.htm

 
Planera besöket i Nantes:
en.nantes.fr/home/exploring-nantes.html
www.nantes-tourisme.com/en

 
Fler Restips om Europa på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *