Billigt museiepass i Nice

Om du skall besöka staden Nice nere på Franska rivieran och gillar att gå på museer, då kanske Nice Museum Pass kan vara något för dig. Passet kostar 15 euro (ca 153 kr) och ger dig gratis inträde på strax över tio museer i staden under 72 timmar. Normalpris för inträde är annars 5-10 euro på de flesta museer, så redan efter att du besökt 2-3 museer har du tjänat in kostnaden för passet.

Följande museer ingår (du kan göra ett besök gratis på varje museum): MAMAC, Charles Nègre Museum of Photography, Matisse Museum, Jules Chéret Museum of Fine Arts, Anatole Jakovsky Naive Art Museum, Massena Museum, Palais Lascaris, Nice/Cimiez Archeology Museum, Museum of Prehistory of Terra Amata, Museum of Natural History och Prieuré du Vieux-Logis.

Mer info om passet och inträdespriser på enskilda museer en bit ned på denna sida: www.nice.fr/fr/culture/musees-et-galeries/preparer-ma-visite

Mer info om museer i Nice på: en.nicetourisme.com/Museums

Planera besöket i Nice: en.nicetourisme.com

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *