USA – Tusentals kustbilder från Kalifornien

Om du skall besöka Kalifornien (USA) och vill få en försmak och överblick av kustområdet, då skall du definitivt surfa vidare till följande sajt. Där finns nämligen över 88 000 bilder av Kaliforniens kustremsa. Bakom sajten står Gabrielle och Kenneth Adelman och alla bilder är tagna från en helikopter (Gabrielle är pilot och Kenneth fotograf). Så på denna sajt kan du kanske redan innan avresa hitta och titta på din favoritstrand och sedan besöka den på riktigt:
www.californiacoastline.org

[google-map-sc]

 
Fler Restips om USA på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *