Kalifornien – Gratis guidad tur i historiemuseum

Workman and Temple Family Homestead Museum i Kalifornien erbjuder gratis guidad rundturer onsdag till söndag (klockan 13, 14, 15 och 16). Denna historiska rundtur är alltså gratis och enda sättet att se museet är att följa med på en rundtur. Du får veta allt om Los Angeles mellan åren 1830 och 1930 och museet består bland annat av två historiska byggnader. Det finns också en privat kyrkogård inne på området och den kan du gå runt på själv och den är öppen måndag till fredag klockan 9-17 och lördag och söndag klockan 12:30-17.

Mer fakta om Workman and Temple Family Homestead Museum:
www.homesteadmuseum.org/visit/visit

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *