USA – Helger med gratis guidade vandringarLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Varje år på hösten (en till två helger) hålls 60-talet gratis guidade vandringar i historiska delar av USA i områdena Berkshire County (blå pin på kartan nedan) och Litchfield County (ljusblå pin på kartan).

De guidade turerna går bland annat till historiska byggnader, kyrkogårdar och gamla industribyggnader och ruiner. Dessutom vandring och cykling på gamla vägar och trekking längs Appalachian Trail. I år (2014) är det 20-21 september och 4-5 oktober som gäller för de gratis guidade vandringarna:
www.upperhousatonicheritage.org/index.php?catId=6&subCatId=34
www.heritage-hikes.org

Jordenrunt.nu har fler tips på gratisaktiviteter i USA:

Tips på gratisaktiviteter i hela världen:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *