Direktflyg från Stockholm till Kalifornien

Flygbolaget Norwegian startar till våren två nya direktlinjer mellan Stockholm Arlanda och Los Angeles respektive San Francisco. Mellan Stockholm och Los Angeles blir det avgångar två gånger i veckan (onsdag och söndag) med start 2 mars 2014. Flygtiden till LA är 11 timmar och 15 minuter och från LA till Stockholm tar det 10 timmar och 40 minuter. Och mellan Stockholm och San Francisco flyger man två gånger i veckan med start 3 maj 2014 (tisdag och lördag). Restiden till SF är 10,5 timmar och från SF till Stockholm tar det 10 timmar.
www.norwegian.com/long_se

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *