USA – Park i Philly med gratismonumentLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I centrala Philadelphia (USA) finns parkområdet Independence National Historical Park och här finns ett 20-tal historiska monument och byggnader. De är öppna för besökare och endast en av dem (National Constitution Center) har inträdesavgift. Övriga är gratis att besöka.
   Independence Hall är en av de viktigaste i området och den gratis, men du måste hämta en biljett först. Utförlig fakta om Independence National Historical Park och dess monument och byggnader på följande sajter:
www.nps.gov/inde/planyourvisit
www.phlvisitorcenter.com/museums-attractions

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *