USA – Park i Philly med gratismonument

I centrala Philadelphia (USA) finns parkområdet Independence National Historical Park och här finns ett 20-tal historiska monument och byggnader. De är öppna för besökare och endast en av dem (National Constitution Center) har inträdesavgift. Övriga är gratis att besöka.
   Independence Hall är en av de viktigaste i området och den gratis, men du måste hämta en biljett först. Utförlig fakta om Independence National Historical Park och dess monument och byggnader på följande sajter:
www.nps.gov/inde/planyourvisit
www.phlvisitorcenter.com/museums-attractions

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *