USA – Gratisdagar på Boston museum

Museum of Fine arts i Boston (USA) har funnits i staden sedan 1876 och vid öppnandet hade man en bit över 5 000 konstverk att visa upp. Sedan 1909 har museet funnits på sin nuvarande plats och i dag har man ungefär 450 000 konstverk (således ett av världens största konstmuseer).

Varje onsdag efter klockan fyra betalar du vad du vill (voluntary contribution) för att gå in på detta museum. Då har de öppet till efter tio på kvällen. Normalpriset är annars 25 dollar (cirka 201 kronor):
www.mfa.org/visit

[google-map-sc zoom=”13″]

 
Fler restips om USA på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *