Los Angeles – Gratis på California Science Center

California Science Center i Los Angeles (USA) har öppet dagligen klockan 10-17 och det är fritt inträde till detta tekniska museum, som bland annat inbjuder till att prova och testa en del av föremålen. Det finns även avdelning om rymden och olika delar att se från rymdskeppet Endeavour.

californiasciencecenter.org/about-us/our-story

californiasciencecenter.org/visit

California Science Center är beläget i Exposition Park, i hörnet av Figueroa Street och 39th Street (bredvid Los Angeles Memorial Coliseum och på andra sidan gatan av University of Southern California). Om du åker Metro kliver du av vid stationen Expo Park/USC Station:
californiasciencecenter.org/visit/directions-parking-transportation

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *