USA – Gratisdagar på Boston museumLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Museum of Fine arts i Boston (USA) har funnits i staden sedan 1876 och vid öppnandet hade man en bit över 5 000 konstverk att visa upp. Sedan 1909 har museet funnits på sin nuvarande plats och i dag har man ungefär 450 000 konstverk (således ett av världens största konstmuseer).

Varje onsdag efter klockan fyra betalar du vad du vill (voluntary contribution) för att gå in på detta museum. Då har de öppet till efter tio på kvällen. Normalpriset är annars 25 dollar (cirka 201 kronor):
www.mfa.org/visit

 
Fler restips om USA på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *