Argentina – Gratis reservat i Buenos Aires

Costanera Sur Ecological Reserve är ett grönområde i utkanterna av Buenos Aires (Argentina) och det är gratis inträde. Man har öppet tisdag till söndag klockan 9-18. Här kan du vandra längs stigar och uppleva djur- och växtliv vid floden River Plate. Det finns dessutom en del gratis guidade rundturer. Mer fakta om detta grönskande område på:
turismo.buenosaires.gob.ar/en/otros-establecimientos/costanera-sur-ecological-reserve

En annan grön oas i Buenos Aires är Parque Tres de Febrero, som är stadens största park och där finns bland annat en rosenträdgård med 93 olika sorters rosor (sammanlagt är det ungefär 8 000 rosor i denna del av parken. Rosenträdgården är öppen kl. 8-18 (till åtta på kvällen under sommaren).
turismo.buenosaires.gob.ar/en/atractivo/parque-tres-de-febrero

 
Planera besöket i Argentina:
www.argentina.travel/en
turismo.buenosaires.gob.ar/en

 
Fler heta restips om Sydamerika på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *