USA – Res i bluesens tecken i MississippiLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

us-mississippi-blues-trail- us-mississippi-blues-tr2

Om du vill lära dig mer om blues i USA, varför inte ta och besöka staten Mississippi och ge dig ut på upptäcktsfärd längs Mississippi Blues Trail. Den visar upp en bra bit över 100 platser där blueslegender växt upp, spelat och / eller sjungit. Bland annat kan du längs Mississippi Blues Trail besöka platserna som har en koppling till legenderna B.B. King, Bo Diddley och Muddy Waters (deras födelsplatser). Dessutom går det att besöka en av bluesens födelseplatser i Mississippi, nämligen Dockery Farms.
www.msbluestrail.org/blues_marker_list

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *