Billigt hyrbil i Europa, USA, Australien och Nya Zeeland

Vill du ta dig runt med bil i Australien, USA, Kanada, Europa och på Nya Zeeland billigt, då kan Imoova vara något för dig. Kostnaden är från en dollar per dag (plus en bokningsavgift om 25 dollar) och det handlar om hyrbilar som skall köras tillbaka till sin ursprungsplats. Den som är lite flexibel med datum och destinationer kan således göra ett klipp. Du måste betala en deponeringsavgift (50-100 dollar) innan du hämtar bilen och sedan får du tillbaka deponeringsavgiften när du är framme: www.imoova.com/main-menu/helpfaqs/relocation-faqs

 
Fler spännande Restips på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *