Billigt hyrbil i Europa, USA, Australien och Nya ZeelandLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Vill du ta dig runt med bil i Australien, USA, Kanada, Europa och på Nya Zeeland billigt, då kan Imoova vara något för dig. Kostnaden är från en dollar per dag (plus en bokningsavgift om 25 dollar) och det handlar om hyrbilar som skall köras tillbaka till sin ursprungsplats. Den som är lite flexibel med datum och destinationer kan således göra ett klipp. Du måste betala en deponeringsavgift (50-100 dollar) innan du hämtar bilen och sedan får du tillbaka deponeringsavgiften när du är framme: www.imoova.com/main-menu/helpfaqs/relocation-faqs

 
Fler spännande Restips på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *