Christchurch – Gratis flygmuseum

The Air Force Museum of New Zealand i Christchurch (Nya Zeeland) är öppet dagligen klockan 9:30-16:30 och har alltid gratis inträde. Här kan du bland annat kika på deras gamla krigsflygplan, till exempel från tiden kring första världskriget. Dessutom finns ett antal historiska flygmotorer som är uttagna ur plan och även mindre saker såsom uniformer, medaljer och konstverk: www.airforcemuseum.co.nz

Detta flygmuseum är beläget på nr 45 Harvard Avenue (Wigram, Christchurch) och du kan bland annat ta dig dit med bussarna ”80”, ”100” och ”Yellowline”. Kliv av när du ser ett stort flygplan (i färgerna orange och silver) som sitter på en hög stolpe.

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *