USA – Tusentals kustbilder från KalifornienLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du skall besöka Kalifornien (USA) och vill få en försmak och överblick av kustområdet, då skall du definitivt surfa vidare till följande sajt. Där finns nämligen över 88 000 bilder av Kaliforniens kustremsa. Bakom sajten står Gabrielle och Kenneth Adelman och alla bilder är tagna från en helikopter (Gabrielle är pilot och Kenneth fotograf). Så på denna sajt kan du kanske redan innan avresa hitta och titta på din favoritstrand och sedan besöka den på riktigt:
www.californiacoastline.org

 
Fler Restips om USA på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *