Woffa i Australien

au-wwoof

Ett hett tips för dig som besöker Australien är att sätta igång och wwoof:a. Det kanske låter lite som att skälla som en hund (woffa!). Men i stället handlar det om att få gratis mat och boende på gårdar – i utbyte mot att du hjälper till i det dagliga arbetet (ungefär 4-6 timmars arbete). Först måste du dock bli medlem i WWOOF Australia, vilket kostar 70 AUD (ca 466 kr) för ett år och sedan får du möjlighet att börja wwoofa:
wwoof.com.au/volunteer

side-banner-app    book_fp

Som medlem får du en personlig medlemsnummer och inlogg till specialapp med fakta om cirka 1 800 wwoof-gårdar i Australien. Det finns även en bok med fakta om alla wwoof-gårdar. App eller bok är ditt medlemsbevis, som du sedan visar när du kommer till en wwoof-gård.

Du kan wwoofa i ännu fler länder i världen, mer info: www.wwoofinternational.org/faq

 
Fler restips om Australien på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *