100-milavandring i västra Australien

Bibbulmun Track är 96,3 mil och går i den sydvästra delen av västra Australien. Vandringsleden startar i Kalamunda (strax utanför Perth) och går ned till Albany. Leden passerar åtta stycken städer, där det går att stanna för övernattning och fylla på med proviant. Och det finns dessutom campingplatser med regelbundna mellanrum under ledens gå.

Att ta sig hela sträckningen av Bibbulmun Track tar bortåt två månader och det är kanske lite väl mycket för de flesta resenärer. Men för dig som inte vill eller inte har tid att gå hela vägen, finns möjligheter att gå en eller flera kortare etapper längs vandringsleden. Mer fakta på följande sidor:

www.bibbulmuntrack.org.au/the-track/faqs
www.bibbulmuntrackmap.com
www.yetizone.com/australia/Bibbulmun/Track/Bibbulmun-Track.shtml

Planera besöket i västra Australien: www.westernaustralia.com

Fler Restips om Australien på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *