100-milavandring i västra AustralienLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Bibbulmun Track är 96,3 mil och går i den sydvästra delen av västra Australien. Vandringsleden startar i Kalamunda (strax utanför Perth) och går ned till Albany. Leden passerar åtta stycken städer, där det går att stanna för övernattning och fylla på med proviant. Och det finns dessutom campingplatser med regelbundna mellanrum under ledens gå.

Att ta sig hela sträckningen av Bibbulmun Track tar bortåt två månader och det är kanske lite väl mycket för de flesta resenärer. Men för dig som inte vill eller inte har tid att gå hela vägen, finns möjligheter att gå en eller flera kortare etapper längs vandringsleden. Mer fakta på följande sidor:

www.bibbulmuntrack.org.au/the-track/faqs
www.bibbulmuntrackmap.com
www.yetizone.com/australia/Bibbulmun/Track/Bibbulmun-Track.shtml

Planera besöket i västra Australien: www.westernaustralia.com

Fler Restips om Australien på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *