Tyskland – Två kilometers ölfestival i Berlin

Mellan den 7-9 augusti 2015 hålls för 19:e gången den internationella ölfestivalen i Berlin (Tyskland). Festivalen går av stapeln mitt på Karl-Marx-Allee och du kan räkna med mycket folk (ca 800 000 törstiga öldrickare) och många ölsorter att provsmaka (över två tusen ölsorter från cirka 340 bryggerier i över 80 länder). Det blir långbord och här kan man verkligen säga att det handlar om långbord, det går nämligen 2,2 kilometer mellan Strausberger Platz och Frankfurter Tor på Karl-Marx-Allee. I mina öron låter det onekligen ganska roligt…
www.bierfestival-berlin.de

Strausberger Platz = röd pin på kartan
Frankfurter Tor = blå pin

[google-map-sc zoom=”14″]

 
Fler restips om Europa på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *