Miljövänlig stadsvandring i StorbritannienLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

 
Vid besök i städer i Storbritannien, är en av höjdpunkterna att ge sig ut på stadsvandring i staden du besöker. London till exempel funkar utmärkt att gå i och dessutom skonar du miljön genom att gå i stället för att ta buss eller taxi. Man kan i och för sig inte gå hela tiden, men så mycket som möjligt är bra.

Och på sajten Walkit.com (finns även som app) kan du hämta fakta om hur du tar sig till fots mellan olika sevärdheter och platser i ett 80-tal städer i Storbritannien. Du kan till exempel skriva in en gata eller ett område du skall gå från och sedan den plats du skall till (kan vara en sevärdhet eller ett museum). Därefter får du upp en karta som visar hur du går och dessutom utförlig vägbeskrivning, plus sträcka och tid det tar att gå.

Walkit.com guidar till stadsvandring i exempelvis Birmingham, Cambridge, Edinburgh, Glasgow, Liverpool, London och Manchester. De finns som sajt och dessutom som app till mobilen: www.walkit.com

 
Fler Restips om Storbritannien på jordenrunt.nu:

De 35 senaste Restipsen paring; hela jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *