Gjirokastra – Spännande stenstad i Albanien


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1331

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/class.wp-styles.php:290) in /home/robertkm/public_html/jordenrunt.nu/resa/wp-includes/pluggable.php on line 1334

gjirokaster-albanien-stentak-hus

I södra Albanien hittar du stenstaden Gjirokastra, som klättrar uppför en bergssluttning och längst upp på toppen tornar det tusenåriga fortet upp sig. Den nedre delen av staden, i dalgången vid huvudvägen är ganska ointressant, utan det är först en bit uppför berget som allt börjar bli spännande.

 

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *