England – 400 veteranbilar i London och BrightonLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

london-brighton-vet-car-2018

Den som är intresserad av gamla veteranbilar och befinner sig i England helgen den 2-3 november 2019 har tur. Då hålls nämligen ”Bonhams London to Brighton Veteran Car Run”. Vilket betyder att cirka 400 vackra veteranbilar från hela världen deltar och alla bilar skall vara byggda före 1905.

På lördagen (klockan 10:30-16) kan man titta på bilarna som står uppställda på Regent Street i London och denna dag kallas Regent Street Motor Show (och det är helt gratis att flanera runt och kika på bilarna).

På söndagen går så starten (klockan 06:59 – 08:45) från Hyde Park i London och sedan kör bilarna de strax under tio milen till Brighton. De snabbaste bilarna anläder kring klockan tio i Brighton och sedan anländer långsammare bilar fram till fyratiden på eftermiddagen:
http://www.veterancarrun.com

 
Fler Restips om Storbritannien på jordenrunt.nu:

De 100 senaste Restipsen på hela jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *