England – Gratis buss i centrala Manchester

Den som skall besöka Manchester (England) kan alla veckans dagar ta sig runt genom staden via tre helt gratis busslinjer (Manchester free bus). Det är bara att hoppa på och av vid någon av stoppen för de tre gratis busslinjerna i staden. De har avgångar ungefär med tio till tolv minuters intervall.

De tre gratislinjerna har trafik dagligen och de olika linjerna varierar lite i hur länge de har trafik. Men ungefär ser det ut såhär: vardagar klockan 7-19, lördag 8-19 och söndagar klockan 11-18. Kan vara vissa skillnader i tidtabell på grund av corona. Mer fakta:
tfgm.com/public-transport/bus/free-bus

 
Planera besöket i Manchester: www.visitmanchester.com

 
Fler Restips om Storbritannien på jordenrunt.nu:

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *