Ät middag hos en familj på resmåletLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du vill äta middag hos en familj eller person på resmålet, bli medlem i NewGusto. Det är en onlineklubb där de som vill bjuder in andra medlemmar på middag i sina hem. Således kan du uppleva en familjemiddag på riktigt och det verkar finnas flest middagsvärdar i Europa och USA. Ibland kostar det en slant att komma på middag och i andra fall är det gratis (det är upp till den som är middagsvärd). Surfa vidare till deras sajt och bli medlem om du vill (du kan även bli medlem för att bjuda hem folk till dig på middag):
www.newgusto.com

 
Fler spännande restips på jordenrunt.nu:

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *