Gratis guidad snövandring i Crater Lake National Park

I USA går det att följa med på en gratis guidad vandring med snöskor genom Crater Lake National Park under hela vintern. De guidade vandringarna startar nu till helgen och hålls sedan klockan 13 varje lördag och söndag fram till och med slutet på april.
   Det är gratis inträde i nationalparken på vintern, snöskor är gratis att låna och det är alltså gratis att följa med på vandringen som tar cirka två timmar och hålls av en av parkvakterna. Det är inget krav på förbokning, men platserna är begränsade, så ett råd är att boka i förväg för att vara säker på plats:
www.nps.gov/crla/parknews/ranger-guided-snowshoe-walks-to-begin.htm

Mer info, fakta, bilder om Crater Lake National Park finner du här: www.nps.gov/crla

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *