Trekka i centrala ChileLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

De flesta som tänker på trekking i Chile, förknippar nog det med vandring i naturen i Chiles del av Patagonien nere i de södra delarna av Sydamerika. men det finns även bra trekkingmöjligheter i centrala Chile. Starta din vandring ut i naturen i området Maule och du blir belönad med vackra vyer, märkliga klippformationer, sjöar och vattenfall. Surfa vidare till följande sida för att läsa mer och få lite prisuppgifter för bland annat camping (vissa campingplatser i regionen är dessutom gratis att använda):
www.chile.travel/en/news/recorra-los-bosques-montaa-osos-de-chile-en-el-parque-nacional-siete-tazas.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *