Argentina – Ät så mycket du vill i BALågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du befinner dig i Buenos Aires (Argentina) och vill besöka en buffe-restaurang (”ät så mycket du vill” restaurang) då finns det ett antal alternativ. Vad du skall leta efter är restauranger som skyltar med ”Tenedor libre” och för den som vill äta mycket ger dessa verkligen bra valuta för pengarna.
   Det finns flera olika alternativ när det gäller ”Tenedor libre”, allt från kinesiskt till köttrestauranger (det senare alternativet är verkligen något som Argentina är känt för). Om du är vegetarian eller bara för stunden vill äta vegetariskt, så leta efter ”Tenedor libre vegetarianos”.
   Kostnadern beror såklart på hur lyxig bufferestaurangen är som du väljer. Men en enklare Tenedor libre kan ligga på ungefär 65 kronor för lunch (och då är det så klart ät så mycket du vill som gäller) upp till ungefär 140 kronor för buffe-middag på köttställen.
   Förutom att leta på stan efter sådana restauranger, kan du exempelvis även fråga på ditt hotell eller hos turistbyrån. Eller varför inte söka på Google innan avresa. Smaklig måltid…
 
Nedan tips på en billig vegetarisk, som kostar kring 65 kronor ungefär…

www.springrestaurante.com.ar

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *