Jättelika glaciärbitar lossnar i PatagonienLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Häromdagen började en jättestor ismassa brytas loss från Perito Moreno glaciären i Patagonien i södra Argentina. Denna glaciär är en av Argentinas största turistattraktioner och normalt kalvar den mindre isblock ned i sjön, men ungefär vart fjärde år brukar megastora isberg lossna (senast detta skedde innan häromdagen var i juli 2008):
www.buenosairesherald.com/article/94264/huge-iceberg-
breaks-off-perito-moreno-glacier

Det är förövrigt alltid otroligt spännande att besöka Perito Moreno glaciären – ett riktigt skådespel även när mindre bitar av glaciären bryts loss och faller ned i vattnet (sker regelbundet dagligen året om).

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *