Upptäck nationalparkerna i PanamaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Panama har ett 15-tal nationalparker för den som vill upptäcka naturen och djuren. Bland annat parken Metropolitano som endast ligger tio minuter från huvudstaden Panama city. Om du &auml,r nyfiken på vad man kan se och göra i landets nationalparker, har följade sajter har mer fakta:
www.guidetopanama.info/panama_parks.html
www.ecotourismpanama.com/national-parks.htm
www.panamatours.com/Rainforest/Rainforest_intro.htm
 
För utförliga kartor över nationalparkerna i Panama, testa följande sajt. Visserligen bara på spanska, men den interaktiva kartan går att se ändå (man kan zooma in nästan hur långt som helst och få mer och mer utförliga kartor):
http://mapserver.anam.gob.pa/website/areasprotegidas/viewer.htm

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *