Argentina – Se Buenos Aires från ovanLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Buenos Aires (Argentina) finns inga direkta kullar att ta sig upp på för att få utsikt över staden och i stället får den som vill titta ned på staden ta sig upp i olika byggnader och njuta av utsikten från dessa. På stadens turistsajt har man gjort en liten guide till sju stycken byggnader att se ned på staden från. Surfa vidare till följande sida för mer info, karta och möjlighet att ladda hem (och skriva ut) en PDF med info om byggnaderna:
www.bue.gob.ar/?mo=portal&ac=componentes&ncMenu=751&&&&lang=en
www.blogs.buenosaires.gov.ar/travellingbuenosaires/2011/03/10/from-above/#more-300

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *